Home Suomi
  Ratkaisuja
Tuotteet
Tuki-Huolto-Koulutus
Ajankohtaista
Tietoa meistä
Ota yhteyttä   Suomi
 
 

Uusimmat uutiset

Lehdistötiedotteet
 

Leica MSS420- sensorit ruoppauskäyttöön

1 Marraskuu 2017

Leica MSS420 parantaa ruoppausoperaatioita vedenalaisissa sovelluksissa

(Heerbrugg, Sveitsi, 10. lokakuuta 2017) - Leica Geosystems, alan johtava todellisuuden tallentamis- ja mittausteknologiassa, on julkaissut Leica MSS420 -ruoppaussensorit merisovelluksiin. Uudet sensorit edesauttavat asiakkaita merisovelluksissa, takaavat nopeuden, suorituskyvyn, tarkkuuden ja tuottavuuden (SP).

VG Entreprenør, rakennusalan yritys, jolla on asiantuntemusta kaiken tyyppisistä rannikkoalueiden hankkeista, aloitti projektin Tanskassa Esbjergissä. He rakentavat venesatamaa uusia sensoreita hyödyntämällä.

"Työ vaikeassa ympäristössä ja äärimmäisissä sääolosuhteissa voi olla haaste hankkeelle. Leica MSS420 -sensorit auttavat meitä pitämään koneet käynnissä tiukan aikataulun mukaisesti ", sanoo VG Entreprenør A / S: n projektipäällikkö Claus Agger Sørensen.

Kestävyys ja joustavuus tuottavampiin ruoppaustöihin

Vahvistetut komponentit, kuten erityiset vedenkestävät liittimet, lujatekoiset kaapelit, vankka sensorikotelo ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut kiinnikkeet tekevät sensorista käyttökelpoisen jopa 40:ssä metrissä ja 4 bar paineessa. Lisäksi MSS420-sensori voidaan ohjelmoida puomi 1, puomi 2, kaivupuomi, kauha ja jopa tiltin kallistussensoriksi. Tämä tekee sensoreiden vaihtamisesta yksinkertaista, myös vähemmän kokeneille työntekijöille rakennustyömaalla.

Suuri tarkkuus saavutettavissa millä tahansa nopeudella

Inertiamittaustekniikka, jota sensoreissa käytetään, on yhdistetty gyroskooppiin ja kiihtyvyyssensoreihin. Kyseinen teknologia tarjoaa markkinoiden parhaiten reagoivan sensoritekniikan, joka parantaa kaivutarkkuutta ja lisää kuljettajan tehokkuutta työn loppuunsaattamiseksi. Innovatiivinen ratkaisu parantaa merkittävästi suorituskykyä, vähentää kustannuksia ja lisää käyttöaikaa heikol"Leica MSS420 -sensorit on suunniteltu merisovelluksiin ja vaikeisiin ympäristöihin. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut äärimmäisen kestävät komponentit takaavat luotettavat ja tarkat ruoppaustyöt veden alla ", sanoo Leica Geosystemsin kaivuratkaisujen asiantuntija Marcus Grevelshoej.

Lisätietoja Leica MSS420-ruoppaussensorista on osoitteessa www.leica-geosystems.com/mss400Lataa
Leica MSS420 ruoppaussensori