Home Suomi
  Ratkaisuja
Tuotteet
Tuki-Huolto-Koulutus
Ajankohtaista
Tietoa meistä
Ota yhteyttä   Suomi
 
 

Uusimmat uutiset

Lehdistötiedotteet
 

Leica iCON kaivukone järjestelmät tukevat nyt SMP Parts AB:n pyöritystä

21 Maaliskuu 2017

Pyörittäjät ovat suunniteltu lisäämään kaivukoneen tarkkuutta, pyörittäjät avustavat työkoneenkäyttäjää suorittamaan työnsä tehokkaammin ja tarkemmin. Näin ollen maanmittaajien ei tarvitse työskennellä vaarallisissa oloissa työkoneen lähellä.

"SMP Partsin pyöritysratkaisut tuovat huipputeknologian uuden rakennusalan ammattiryhmän saataville sanoo Johan Arnberg Leican koneohjausjärjestelmä divisioonan johtaja." Meidän asiakkaillamme maailmanlaajuisesti on pääsy korkeaan teknologiaan, joka parantaa tuottavuutta ja lisää tehokkuutta. Olemme ylpeitä kun saamme työskennellä yhdessä SMP Partsin ja muiden Skandinaavisten valmistajien kanssa tässä jatkuvasti laajentuvassa kaivuukoneiden lisälaite teollisuudessa.

Tarkkuus ohjaa viimeisintä lisälaiteteknologiaa
Tiltti ja pyöritys lisälaitteet tuovat lisää mahdollisuuksia kaivuukonetyöskentelyyn. Tasoitus, sekä luiskien ja ojan tekeminen helpottuu. Lisälaite mahdollistaa kauhan pyörityksen ja kallistuksen. Kuljettaja voi näin ollen kaivaa koneella laajempia alueita riippumatta kaivinkoneen asennosta.

"Nyt kun Leica Geosystems:n GPS järjestelmät ja meidän tiltti ja pyöritys järjestelmä keskustelevat keskenään, käyttäjät saavat kasvatettua tuottavuutta ja samalla vähennettyä koneen seisonta-aikaa. Korkea anturiteknologia varmistaa tarkan pyöritystiedon, joka saadaan siirrettyä kaivuujärjestelmän käyttöön" sanoo Lars-Göran Stenberg SMP Parts AB:n toimitusjohtaja.

"Olemme todella ylpeitä, kun saamme työskennellä Leica Geosystemsin kanssa, tulemme jatkamaan yhteistyötä ja tähtäämme siihen, että voimme tarjota tämän ratkaisun kaikkiin ohjelmistosovelluksiin."

Lisää tietoa Leica iCON iXE2 – 2D järjestelmistä ja Leica iCON iXE3 – 3D järjestelmistä, käy katsomassa. http://www.leica-geosystems.fi/fi/Kaivuuratkaisut_63797.htm

SMP Parts AB
SMP Parts AB suunnittelee ja valmistaa korkealaatuisia lisälaitteita ja työkaluja kaivuukoneisiin ja kuormaajiin. SMP on kehittänyt Swingotilt® ja julkaissut viimeisimpänä HardLock® turvajärjestelmän. Yli 30 vuoden kokemus ja osaaminen alalta mahdollistaa sen, että SMP pystyy tarjoamaan kokonaisratkaisuja ja työkalupaketteja. SMP:ltä löytyy markkinoiden laajin valikoima kaivuulisälaitteita, pikakiinnikkeitä, kauhoja ja muita kaivuulaitteita. Jälleenmyyjiä ja huoltoliikkeitä löytyy ympäri Eurooppaa ja Pohjois-Amerikkaa.
www.smpparts.comLataa
smp