Home Suomi
  Ratkaisuja
Tuotteet
Tuki-Huolto-Koulutus
Ajankohtaista
Tietoa meistä
Ota yhteyttä   Suomi
 
Tuotteet  
 
Airborne Sensors
 
 
Kaapelinhaku
 
 
GNSS/GPS-järjestelmät
 
 
HDS-laserkeilaimet & ohjelmistot
 
 
Laseretäisyysmittarit
 
 
Rakennuslaserit
 
 
Leica Captivate
 
 
Leica iCON
 
 
Leica Nova
 
 
Leica Viva
 
 
Vaaituskojeet
 
 
Koneohjaus
 
 
 Paikannustyöt rakennustyömaalla
 
 
 Kaivuuratkaisut
 
 
 Tasausratkaisut
 
 
 Poraus- ja paalutusratkaisut
 
 
 Levistysratkaisut
 
 
 Leica ConX
 
 
Mobile Mapping
 
 
Monitorointijärjestelmät
 
 
Teodoliitit
 
 
Takymetrit (TPS)
 
 
Ohjelmistot
 
 
Varusteet
 

Leica ConX

Pilviratkaisu ja web-käyttöliitymällä tietojen jakamiseen ja visualisointiin
 
Digitalisoi rakennusprosessisi verkkopohjaisen Leica ConX -palveluportaalin avulla, joka harmonisoi ja yksinkertaistaa tietojen käsittelyä koneohjaustoiminnoissasi vähentäen siten huomattavasti seisokkiaikaa. Hallitse, tarkkaile ja jaa rakentamis- ja maanmittaustietoja reaaliajassa, missä ikinä oletkin. Tämän pilvipalvelun avulla voit hallita tehokkaasti kaikkia yhteyksiä hyödyntäviä rakennushankkeitasi, kolmansien osapuolten ympäristöt mukaan lukien, ja jakaa töihin liittyviä tietoja kaikkien sidosryhmien kanssa. Leica ConX:n avulla kokemattomatkin käyttäjät pystyvät visualisoimaan ja vahvistamaan referenssimalleja, maanmittaustietoja ja toteutuneita as-built-tietoja 2D- ja 3D-tilassa.
 
 
 

Leica ConX on pilvipalvelu, jota rakennusyritykset tarvitsevat rakentamis- ja maanmittaustietojen hallintaan, tarkkailuun ja jakamiseen reaaliajassa kaikkialla.

Työmaalla olevalla henkilökunnalla ja koneilla on oltava käytössään samat tiedot, ja niiden on oltava synkronoituja, jotta työt saadaan tehtyä tehokkaasti, ajallaan ja budjetin mukaisesti. Leica ConX on verkkopohjainen työkalupaketti, joka harmonisoi ja yksinkertaistaa tietojen käsittelyä konenohjaustoiminnoissasi vähentäen siten huomattavasti seisokkiaikaa.

Läpinäkyvyys työmaalla
Tämän pilvipalvelun avulla voit hallita tehokkaasti kaikkia yhteyksiä hyödyntäviä rakennushankkeitasi, kolmansien osapuolten ympäristöt mukaan lukien, ja jakaa töihin liittyviä tietoja kaikkien sidosryhmien kanssa. Leica ConX:n avulla kokemattomatkin käyttäjät pystyvät visualisoimaan ja vahvistamaan referenssitietoja, maanmittaustietoja ja toteutuneita as-buildt tietoja.

Leica ConX tarjoaa nopean ja helppokäyttöisen pilvipalvelun,  jonka tarvitset saadaksesi työn tehtyä nopeammin, tehokkaammin ja vaatimusten mukaisesti.

Edut:

  • Työmaalla käytetyn ja luodun datan visualisointi ja vahvistus 2D- ja 3D-muodossa lokalisoituna interaktiivisille kartoille yhteistyön ja kommunikaation mahdollistamiseksi kaikkien työmaalla olevien kanssa. 
  • Referenssimallitietojen päivitysten ja korjausten jakaminen reaaliajassa koko hankkeessa läpinäkyvyyden ja nopean suunnitelmapäivityksiin reagoinnin takaamiseksi. 
  • Formaattien muuntaminen kolmansien osapuolten ympäristöjen intergroimiseksi, yhteyksien parantamiseksi ja nykyisten työnkulkujen intergroimiseksi.
  • Koneohjaustoimintojen etätarkkailu antamalla työ tehtäväksi ja toimittamalla sijanti- ja referenssitietoja käyttäjille ja kaltevuuksien tarkastajille kalliiden uusintatöiden ja virheiden välttämiseksi. 
  • Suoritetun työn tuottavuuden raportointi sen vahvistamiseksi, mikä työ on suoritettu ja että tulokset ovat vaatimusten mukaiset. 

Login to Leica ConX

Click below to login to Leica ConX web-based cloud solution.
 more

 
 


Leica iCON gps 60
Älykästä paikannusta kaikille rakennustyömaille
 Lisää
Leica iCON iRD3/iRP3
Äärimmäistä hallintaa ja tehokkuutta poraajille ja paaluttajille
 Lisää
Leica iCON CC65 / CC66
Erinomaiset ohjaimet rakennustyömaalle
 Lisää
Leica iCON robot 60
Robottitakymetri yksin käytettäväksi
 Lisää
Leica iCON gps 80
Tuottavuuden lisääminen ja käyttöajan maksimointi
 Lisää
Leica iCON grade iGW3
Lisätehoa maansiirtoon
 Lisää
Leica iCON site
Räätälöityjä ratkaisuja työmaarakentamiseen
 Lisää