Home Suomi
  Ratkaisuja
Tuotteet
Tuki-Huolto-Koulutus
Ajankohtaista
Tietoa meistä
Ota yhteyttä   Suomi
 
Tuki-Huolto-Koulutus  
 
SmartNet
 
 
Active Customer Care
 
 
myWorld
 
 
Tekninen tuki
 
 
Huolto
 
 
Koulutus
 
 
Oppilaitospaketit (EMEA)
 
 
Lataussivut
 
 
Jälleenmyyjille
 

HxGN SmartNet

Tarjoaa luotettavia GNSS-tietoja maailman laajimman tukiasemaverkoston kautta

HxGN SmartNet  on integroitu 24/7 GNSS verkko-RTK - ja DGNSS-korjauspalvelu, joka pohjautuu maailman laajimpaan tukiasemaverkkoon. Tämä mahdollistaa GNSS-laitteiden nopean ja tarkan paikkatietojen määrityksen.

Palvelun perustana on korkean saatavuuden infrastruktuuri ja ammattimainen tukihenkilöstö, jolla on yli 10 vuoden kokemus palvelun luotettavasta tuottamisesta. HxGN SmartNet on avoimen standardin korjausdatapalvelu, jota voidaan käyttää millä tahansa GNSS-laitteella ja jonka laatua, saatavuutta ja tarkkuutta tarkkaillaan koko ajan.

Verkon yli 4 000 Leica Geosystemsin teknologiaan pohjautuvaa tukiasemaa takaavat tarkat paikkatiedot millä tahansa sovelluksella. Tämä tekee HxGN SmartNet -palvelusta helppokäyttöisen ja mahdollistaa nopeimman paikkatietojen saannin.

HxGN SmartNet  -palvelun tarkoitus on tarjota huipputarkkoja, korkean saatavuuden verkko-RTK-korjauksia millä tahansa sovelluksella ja kokoonpanolla ollen samalla avoin kaikille. Verkko-RTK mahdollistaa helpon pääsyn korjausdataan. Näin käyttäjät pääsevät hyödyntämään parasta saatavuutta, luotettavuutta ja jäljitettävyyttä käyttäen kansainvälisiä standardeja. Tämän lisäksi he pääsevät hyödyntämään joustavia ja edullisia tilausvaihtoehtoja, jotka vastaavat paikallisten markkinoiden tarpeita. Kun verkko-RTK-korjaus on vahva, jäljitettävä ja toistettavissa, käyttäjät voivat odottaa senttimetrin tarkkuuksia. Palvelun laadun takaavat erittäin kehittyneet datakeskuksemme sekä laadunvalvonta.

Monet ammattilaiset voivat hyödyntää HxGN SmartNet -palvelua päivittäisten tehtäviensä tehokkaaseen suorittamiseen eri aloilla. Näitä aloja ovat esimerkiksi maanmittaus, rakennustyöt, maatalous, logistiikka ja kuljetus.

Tutustu maailmanlaajuiseen SmartNet-palveluumme:

     
Australia   Europe   Americas   Russia

 

 

 

HxGN SmartNet - How it works